Blauhouse és una petita immobiliària de Barcelona que té ganes de seguir sent una immobiliària petita. Volem que sigui així perquè, justament, és un dels aspectes que els nostres clients destaquen.

 

Des de la proximitat que oferim podem tenir la seguretat que els nostres clients sempre són escoltats. Ells saben qui hi ha  a l’altre costat del telèfon

 

Les persones que formem part d’aquesta empresa intentem gaudir al màxim cada dia de la nostra feina amb l’objectiu de fer feliços a tots els nostres clients.

 

L’ equip de Blauhouse està liderat per Manel Barcelona.

 

 

Blauhouse, bones experiències immobiliàries

ASSESSORAMENT IMMOBILIARI

 

Des de l'any 2003 a Blauhouse us proporcionem assessorament immobiliari, estant al vostre costat.

Procurem que un dels projectes més importants de la vostra vida, el de vendre o comprar una llar, sigui una bona experiència.

Som garantia de confiança, tranquil·litat i de bon servei.

 

Mes info

VULL COMPRAR,

VULL VENDRE,

VULL ESTAR TRANQUIL

 

En el moment de decidir comprar o vendre una llar, la tranquil·litat de confiar en qui t'assessora i acompanya en tot el projecte és bàsic.

La confiança que us proporciona Blauhouse prové tant del coneixement que tenim del món immobiliari, com del tracte personal que us dispensem des del primer moment.

Us proporcionem el consell tècnic, l'orientació legal i el coneixement del mercat immobiliari. En nosaltres trobareu un interlocutor proper amb qui us sentireu còmodes i tranquils.

 

Mes info

REFORMES A MIDA

 

Blauhouse té una amplia experiència i disposa d'un equip especialitzat en reformes o rehabilitacions d'habitatges, siguin pisos o cases.

 

En cas que tingueu interès a realitzar una reforma, contacteu amb nosaltres i estudiarem conjuntament les vostres necessitats, els vostres desitjos i la viabilitat de les propostes.

Mes info

Blauhouseones experiències immobiliàries

Personal shopper immobiliari, Personal shopper inmobiliari
Personal shopper immobiliari, Personal shopper inmobiliari
Personal shopper immobiliari, Personal shopper inmobiliari
Personal shopper immobiliari, Personal shopper inmobiliari